Vastgelopen zaken

Gemaakt door Michael Davidis, Gewijzigd op Vr, 29 Mrt om 2:03 PM op Michael Davidis

Wanneer een zaak in haar proces is vastgelopen en in het zaakoverzicht grijs blijft is deze voor de behandelaar niet zomaar meer op te pakken.

Zaak vrijgeven

Via menuoptie Correctie zaken zijn deze zaken weer vrij te geven. Dit scherm toont een lijst van zaken die op dat moment in gebruik zijn door een systeemactie en daardoor geblokkeerd zijn voor bewerking door gebruikers.

1. Klik in het scherm Correctie zaken op de zaak die je wilt herstellen. De zaak wordt in het rechter deel van het venster getoond
  2. Klik op de knop Corrigeer en vervolgens op OK on de zaak te herstellen.