Release Notes KIM 8.0.65

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 10:47 AM op Inger Koffijberg

Toegevoegd

• SearchSet Kim.Cases.GetFieldValues toegevoegd voor ondersteuning van dynamische waardes van DropDownFilters op Case velden.
  • KeyValues worden overgenomen als suggestie bij importeren als nieuw.
  • 10 ExtraFields toegevoegd aan Relatie.
  • Mogelijkheid toegevoegd om een Land toe te voegen aan een Relatie binnen KIM. Ook de mogelijkheid toegevoegd om hierop te filteren bij Relaties en Zaken. Tenslotte ook de Lijstvorm uitgebreid om een kolom te tonen voor Land bij Relaties.
  • Document fragmenten gekoppeld aan zaaktypes kunnen nu correct geconfigureerd worden bij het importeren.

Opgelost

• Description Label validatie staat nu weer meer dan 1 karakter toe (maar geen accolades).
  • Zaaktype overzicht rechten en rollen
  • Installatie KIM Adminsitration wordt nu op 32bit gezet.
  • Extra conditie toegevoegd zodat het Gebruikersnaam veld niet meer zichtbaar wordt als een user wordt aangepast
  • Fix in kim.GetCasesToIndex Stored Procedure waardoor wijzigingen in/aan een document (of omliggende metadata) nu worden meegenomen in de index-since bij het draaien van de KimElasticSearchIndexer.
  • .eml-filesignature toegevoegd aan de KimProject.config, zodat deze er standaard in zit.
  • Installatiehandleiding uitgebreid met een extra melding dat de databases aangemaakt moeten zijn, voordat een nieuw project gesaved wordt.
  • Fixed dat accolades in Relations Extra Field labels de kim instantie onlaadbaar maakt. Hiervoor zijn accolades verboden in de labels van Omschrijvingen.
  • Probleem opgelost met de formattering van de Archief Datum bij Kim.CaseParameters, waardoor het archiveren en verwijderen van zaken nu een correcte datum hanteert.
  • Fix dat sleutelwaarden kiezen voor smallInt parameters strings accepteerd ipv alleen integers.
  • Fixed dat accolades in Relations Extra Field labels de kim instantie onlaadbaar maakt. Hierdoor zijn accolades verboden in de labels van Omschrijvingen.
  • Problemen verholpen die voorkwamen dat versie van entiteiten en crosslink tabellen geïmporteerd konden worden
  • Probleem opgelost in de CreateReportExport-webmethod, waardoor de .NET Runtime crashde. De gebruiker krijgt nu een Excel-bestand terug met daarin de informatie over de error.
  • Toekennen van waardes aan int16 keys bij importeren is nu beter mogelijk gemaakt door de juiste int16 validatie toe te passen.
  • Code signing toegevoegd aan de KwfEditor. Dit voorkomt een SmartScreen melding wanneer de editor geïnstalleerd wordt.
  • Een fout in een stored procedure verholpen die voorkwam dat gearchiveerde zaken verwijderd konden worden.
  • Kim Administration installatie aangepast zodat de application pool identity niet wordt aangepast als een nieuwe versie wordt geinstalleerd.
  • Probleem opgelost waarbij het kon voorkomen dat er foutieve sql gemaakt en uitgevoerd werd, waarbij id-waardes i.p.v. tijdelijke variabelen werden gegeneerd.