Workflow schedulen

Gemaakt door Michael Davidis, Gewijzigd op Di, 13 Feb om 4:59 PM op Michael Davidis

Om van buiten KIM een workflow te starten wordt gebruik gemaakt van de KimScheduleRunner.exe. De KimScheduleRunner.exe is een externe tool waarmee verschillende acties in KM uitgevoerd kunnen worden.

Standaard wordt het bestand geïnstalleerd in folder c:\Program Files\Kodision Software\Kim 8.0 of c:\Program

Files (x86)\Kodision Software\Kim 8.0.

KimScheduleRunner.exe vereist een aantal parameters:

NaamOmschrijving
WorkflowIdID van de uit te voeren workflow
WorkflowXmlTypeXmlType van de mapper voor de workflow (optioneel)
WorkflowXmlContentXmlContent van de mapper voor de workflow (optioneel)
KimProjectHet pad naar KimProject.config
UserId
De KIM gebruikersnaam om in te loggen op de KIM MidOffice
TokenEen toegangstoken die gekoppeld is aan de KIM user

Voorbeeld:

KimScheduleRunner.exe StartWorkflow /WorkflowId:ClearDatabase /KimProject:C:\Projects\KIM\KimProject.config /UserId:FrontOffice /Token:FrontOffice