Release Notes KIM 8.0.70

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 10:35 AM op Inger Koffijberg

Voor deze nieuwe versie is een Website en Engine update nodig.

INHOUDSOPGAVE

KIM Build 8.0.70 (15-07-2024)

Features

• Aan het gebruikers overzicht is een nieuwe kolom 'Laatste login' toegevoegd. Hier kan ook op gefilterd worden.
    N.B. Dit gegeven werd voorheen niet bijgehouden en kan niet met terugwerkende kracht getoond worden.
  • Bij rapportages is de optie 'Force Legacy Cardinality Estimation' toegevoegd. Deze optie kan voor heel complexe rapportages een verbetering in performance geven.
    Let op! Voor relatief simpele rapportages kan die juist voor een verslechtering in performance geven.
  • Raportagedefinities kunnen nu verval- en afrondingsdatum gebruiken bij het selecteren van de periode.
  • Via KimFireUpdate kan nu metadata aan bestanden toegevoegd worden op basis van xml attributen in de attachment node. Wanneer deze overeenkomen met metadata bij een documenttype kan deze gebruikt worden in KIM.

Changes

• CKEditor is van versie 4 naar 5 gemigreerd. Een aantal features zijn anders in versie 5, onder andere:
    • De spellchecker is niet meer beschikbaar.
    • De toolbar is niet meer te verbergen.
    • Skins voor versie 4 werken niet meer. Vanuit de KIM implementatie is er geen ondersteuning voor custom thema's.
  • KIM is geüpdatet naar TF 3.1.87. Ook is het niet meer mogelijk om de JQuery vanuit TriplEforms te laden.
  • Retry mechanisme plus uitgebreidere event en audittrail logging.
    Het retry mechanisme probeert, bij een SMTP-fout, met oplopende wachttijden maximaal 10 keer de mail opnieuw te verzenden wanneer de foutcode tussen 4XX en 5XX ligt (zie smtp foutcodes ).
     De mail wordt nu altijd opgeslagen in de correspondentie maar krijg initeel de status niet verzonden en na succesvol verzenden de status verzonden.
  • Documenten worden nu opgehaald, onder water, op basis van dossier naam i.p.v. dossier id. Dit om te zorgen dat de documenten van één of meerdere KDMS-dossiers bij een zaak worden opgehaald. Van toepassing op o.a. mailen, deelzaak, vervolgzaak en splitsen.

Bug Fixes

• JQuery is geüpdatet naar 3.7.1 voor de KIM Administration website.
  • Oplossing voor het probleem dat relatievelden van land en extra velden niet meegenomen tijdens het gebruik van de intake of CaseCreate via SOAP functie StartWorkFlow of startcase.
  • Oplossing voor het probleem Het zaaktype overzicht niet gefilterd kon worden.
  • Systeemtaken kunnen weer per maand en jaar ingeregeld worden.
  • 'Selecteer alles' geeft niet meer de foutmelding 'Selecteer minimaal 1 profiel' bij de profielenselectie in de rapportages.
  • De Tracking functionaliteit in de Workflow Editor werkt weer.
  • Gebruik maken van niet oplopende Extra fields bij relaties (bijv. ExtraField1 en ExtraField3, maar niet ExtraField2), slaat nu de correcte ExtraFields op bij de relatie.
  • CaseCreate geeft geen zaaknummer meer terug, maar een foutmelding, als er een exceptie optreedt.