Release Notes KIM 8.0.68

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 10:51 AM op Inger Koffijberg

Beschikbaar sinds 16-10-2023

Installatie op te vragen via support

Opgelost

• SharpCompress dependency geupdatet.
  • JQuery UI geupdatet.
  • Fix voor XSS vulnerability binnen CKEditor elementen.
  • Settings t.b.v. document generator toegevoegd aan de kimproject.config.
  • Probleem met gebruik van 0 t/m 9, /(slash) en -(minus) van het  nummerieke toetsenbord bij het invullen van datum velden.
  • Wegschrijven van EML bij versturen mail
  • Mogelijkheid toegevoegd waarmee de vervaldatum van een taak gewijzigd  kan worden naar een datum die verder ligt dan de huidige vervaldatum.
  • Probleem waarbij opmerkingen van een taak niet geladen of bijgewerkt werden.
  • Probleem waarbij het laatste deel van een e-mailadres, ook wel Top-level domain genoemd, niet langer mocht zijn dan 4 tekens.
  • Mogelijk toegevoegd om meerdere documenttypen te selecteren bij Actie: Email versturen om als bijlage(n) mee te sturen.
  • Mogelijkheid toegevoegd om een taak toe te wijzen aan een geparametriseerde gebruiker.
  • Mogelijkheid om KIM in 64-bit te draaien om OutofMemory-exceptions tegen te gaan.
  • calender-button.js wijzigingen in KIM ook doorgevoerd in TF3.1.
  • Reden voor routeren is nu ook beschikbaar voor #Behandelaar en #Coordinator.
  • Brede knoppen worden netjes afgekapt.
  • .eml extensie is nu standaard toegestaan voor nieuwe KIM installaties
  • Referenties geupdate voor de 3.1 NuGet-packages.