KIM FireUpdate

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 1:47 PM op Mark Duijkers

Met de KIM FireUpdate is het mogelijk om van buitenaf acties op een zaak uit te voeren, zoals het doorlopen van het proces, wijzigen/aanvullen van gegevens, toevoegen van bijlagen. De fireUpdate is een standaard KIM workflow die je vanuit de Frontoffice of Midoffice webservice afvuurt. Hiervoor gebruik je de StartWorkflow method van de webservice.

Parameters StartWorkflow method

userid*KIM gebruikersnaam
token*Token, eventueel opgehaald met credentials via de KIM autorization webservice
workflowidKimFireUpdate
xmltypeN.v.t.
xmlcontentXML bericht (voor template zie hieronder)

* Raadpleeg de KIM beheerder

XML Bericht

Het formaat van het XML bericht ziet er als volgt uit:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<kf:update xmlns:kf="http://www.kodision.com/kim/7.0/kimfireupdate">

<case correspondenceid="{zaaknummer}" />

<event fire="{True/False}"/>

<conditions />

<parameters>

<parameter1 key="{key}">{Description}</parameter1>

<parameter2 key="{key}">{Description}</parameter2>

</parameters>

<attachments>

<attachment1 name="{documentnaam}">{Attachment64BitEncoded}</attachment1>

<attachmentname="{documentnaam}">{Attachment64BitEncoded}</attachment2>

</attachments>

</kf:update>

{zaaknummer}CorrespondentieId van de zaak
{True/False}Zaak gaat naar volgende processtap (True) of Zaak blijft in huidige processtap (False)
{key}(Optioneel) Sleutelwaarde voor de zaakparameter, wordt 1 op 1 overgenomen
{Description}Nieuwe waarde voor de zaakparameter
{documentnaam}Naam van het document, inclusief extensie
{Attachment64BitEncoded}Het 64Bit geencodeerde bestand.