KIM Internet explorer legacy eruit halen.

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 1:39 PM op Mark Duijkers

Verwijder de X-UA-Compatible tag uit:

• Kim.Administration\App_Data\template\Web\Website\default.htm
  • Kim.Website\ClientIntegration.aspx
  • Kim.Website\Data\AVG_data.aspx
  • Kim.Website\Default.aspx
  • Kim.Website\InternalError.aspx
  • Kim.Website\KimViewer.aspx
  • Kim.Website\NotAvailable.aspx
  • Kim.Website\Report.aspx
  • Kim.Website\Reports\Execute.aspx

De genoemde bestanden worden default geinstalleerd op de volgende locatie: C:\Program Files (x86)\Kodision Software\Kim x.x\

Deze tag is niet meer nodig wanneer de internet explorer ondersteuning stopt per 5 juni 2022

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8;IE=9;IE=10" />