Known errors

Gemaakt door Michael Davidis, Gewijzigd op Di, 2 Apr om 10:26 AM op Michael Davidis

Unauthorized

De Kim Administration website werkt alleen in Chrome () en onder de volgende voorwaarden:

• De browser heeft administratieve privileges nodig. Daarom dient Chrome als Administrator te worden gestart.
  • Je account dient member te zijn van de Administrators groep op de machine

Note:

Op oudere machines kan de KIM administration Website ook in Internet Explorer (indien beschikbaar) worden gestart. Ook deze browser dient dan als Administrator te zijn gestart.