Release Notes KIM 8.0.64

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 10:45 AM op Inger Koffijberg

Opgelost

• Fout verholpen waarbij tokens ten onrechte werden verwijderd
  • Configuratie toegevoegd om KwfLog te gebruiken.
  • Bug in paginering opgelost bij het kiezen van een vervangen rij bij ImportBundle.
  • JQueryUI geupdate van 1.12.1 naar 1.13.0.
  • Geheugengebruik bij het toevoegen van een attachment aan zaak verlaagd
  • Optimalisatie van ElasticSearch-query uitgewerkt, waardoor zoekqueries sneller zijn en waarschijnlijk geen Out Of Memory-exceptions veroorzaken bij grote queries.