Release Notes KIM 8.0.63

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Ma, 15 Jul om 10:44 AM op Inger Koffijberg

Nieuw

• Two Factor Authentication toegevoegd, en default aangezet.

Opgelost

• Performance verbeterd in de Kim.Cases.Overview searchset, zodat geconverteerde parameters sneller sorteren.
  • Update van systeemeisen. SQL Server 2019 is compatible met KCM 4.0, indien update CU14 wordt toegepast op SQL Server 2019. Hierdoor is het Init_KCM script compatible met SQL Server 2019.
  • ElasticSearch uitlevering geupdate naar 7.17.1, om een security melding  te verhelpen. Het is nodig om de draaiende ElasticSearch instantie te updaten! Zie voor update het artikel ElasticSearch minor versie updaten
  • Systeemtaak definitie kan weer worden opgeslagen
  • CKEditor en jQuery zijn geupdate in het kader van security en de preventie van XSS aanvallen.
  • De Kwf Editor crashte tijdens het opstarten of startte niet eens op.
  • Sessiefixatie kwetsbaarheid verholpen.
  • De mogelijkheid om Wildcard tokens (vraagteken/'?') te gebruiken in een MimeType Hex Signature is toegevoegd.
  • Expliciet een garbage collect actie toegevoegd na het afronden van workflow processen. Ter verbetering van de Intake service
  • Systeemtaakuitvoering filters werken weer.
  • Foute tekst bij file upload verwijderd.
  • Verhelderende tekst toegevoegd wanneer Forms authenticatie gebruikt wordt in de web.config. Als de TF Soap connections niet correct staan kunnen connectieproblemen met de Midoffice en Frontoffice optreden.