Uploaden van een package via de administration website

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 1:51 PM op Mark Duijkers

Een package uploaden

Een Kim project wordt door Kodision aangeleverd als package. Een package is een zip file waarin alle benodigde informatie zit. Een package moet eerst worden toegevoegd aan de Kim Administration Website voordat de package geïnstalleerd kan worden.

Mocht het scherm ‘Packages’ niet getoond worden controleer dan IE ESC instellingen of laat de website apppool draaien onder ‘local system’ ipv ‘Networkservice’

1. Klik op ‘Packages’.
  2. Klik op ‘Browse’ en selecteer de package die door Kodision is aangeleverd. Klik daarna op ‘Upload file’.

Een package installeren

Wanneer de voorgaande stappen zijn uitgevoerd, dan kan de package geïnstalleerd worden.

1. Zorg er voor dat de pagina ‘Projects’ wordt getoond door op ‘Projects’ te klikken.
  2. Klik op de naam van het project.
  3. Klik op ‘Project Packages’.
  4. Selecteer de package die geïnstalleerd moet worden.
  5. Klik op ‘Deploy’.