Opschonen KIM database

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 1:49 PM op Mark Duijkers

Bijgevoegd KIM opschoonscript levert een lege KIM database op waarin alleen nog de volledige proces inregeling is achterbleven met documenten, profielen en rollen, systeem gebruikers (administrator, frontoffice en system). Het script voert achtereenvolgende de volgende acties uit:

1) Het leegt alle aanwezige history tabellen

2) Het leegt de e-mail duplicates van den intake

3) het verwijdert alle import runs

4) Het verwijdert alle bijlagen uit de filestore

5) Het verwijdert alle intakes

6) Het verijdert alle zaken

7) Het verwijdert alle organisaties

8) Het koppelt Administrator als CreatedBy in alle overgebleven records in alle tabellen. De ChangedBy referenties worden verwijderd

9) Administrator wordt als coordinator van de processen gezet

10) Alle gebruikers (met uitzondering van System, Frontoffice en Administrator) worden verwijderd

11) Alle relaties  (met uitzondering van System, Frontoffice en Administrator) worden verwijderd

Script uitvoeren

1) Start SQL Server Management Studio

2) Maak verbinding met de database server waarop de KIM database staat

3) Selecteer de KIM database

4) Open het KIM Opschoonscript.sql via menu File > Open > File

5) Voer het script uit